SOBRE NOSALTRES

Ens apassiona la nostra feina Per això convertim els seus projectes en obres reals! Més de 30 anys d’experiència en el sector. Donem vida a les seves idees adaptant-les a cada necessitat, projectes a mida!

Posem la nostra professionalitat i experiència en cada nou projecte per tal d’aconseguir la màxima funcionalitat i aprofitament de cada espai. Cada obra ens suposa un repte per tal de satisfer al màxim i fins l’últim detall les necessitats dels nostres clients. La seva satisfacció és la nostra màxima recompensa!

50%

Obra nova

30%

Rehabilitació

Read more

12%

Negocis

Read more

8%

Promocions

Read more

PAS A PAS

L’ajudem en totes i cadascuna de les fases del seu projecte.

01

IDEA – L’ajudem a dibuixar la seva idea d’acord amb la seva ubicació. L’assessorem sobre els materials i acabats més adequats.

02

PROJECTE – Projectem l’obra “in situ” i disposem d’un equip de professionals, de tots els perfils, per executar-la.

03

CALENDARI – Calendaritzem l’acció per poder fer previsió sobre la seva durada i entrega de l’obra, lligant entrada dels industrials.

04

CLAUS EN MÀ – Entreguem l’obra al client un cop complerts tots els requeriments tècnics perquè comenci a gaudir-ne sense demora.

05

LA FOTO – Estem tant segurs de la nostra feina que un cop acabada, i previ consentiment del client, la mostrem al món 😉

L’any 1987 vam arrencar la nostra empresa amb molta passió i respecte per aquesta professió. Avui podem dir que la nostra experiència és valor afegit a l’hora de plantejar qualsevol obra. Comptem amb l’equip necessari perquè vostè no s’hagi de preocupar de res. Confeccionem pressupostos sense compromís i ens comprometem a acabar l’obra en les condicions i terminis pactats. Sense sorpreses. Si ens prova no podrà prescindir dels nostres serveis! Parlem? info@construccionsfreixenet.com

Sol·licita pressupost sense compromís

Deixa un comentari