Et vols enamorar?

Et vols enamorar? Vols conèixer un lloc que et seduirà i que farà que hi somniïs sovint?love-001

Avui t’enamoraràs, descobriràs un petit municipi en ple Pirineu Gironí que llinda amb França, a la Vall de Camprodon. Un indret amb poc més de tres-cents habitants que és ric en paisatge, pagesia, gastronomia, olors, colors i hospitalitat.
Un municipi ideal per gaudir de la natura, de la tranquil·litat, per practicar esport, per descobrir, per fer sortides familiars o senzillament desconnectar…
Veure passar els núvols, jugar a endevinar constel·lacions, visitar els oratoris, resseguir camins i rutes, són algunes de les moltes possibilitats que ofereix.
Ahhh! i no ens oblidem de la seva excel·lent gastronomia, cuina tradicional feta amb ingredients d’origen, com la trumfa i els embotits elaborats a 1.180 metres d’alçada. Comerç, restauració i hostaleria, per complementar una oferta de luxe en un municipi equilibrat on hi ha tot el que necessites per gaudir del silenci.
Aquest indret de serveis disposa de modernes instal·lacions, una pista poliesportiva o una piscina municipal, amb unes vistes immillorables.
Ja ho saps, parlem de Molló, i ara en pots tenir un trosset al veïnat de Favars.
Inverteix en felicitat, adquireix benestar, i gaudeix de l’espectacle natural!
Parlem? 609742493